måndag 16 december 2013

Snart julafton

Nu är det inte långt kvar o attans vad jag längtar. Inte för min egen skull utan för barnens. Jag älskar o se när de öppnar sina julklappar, hur glada de blir och se de tindrande ögonen när jultomten kommer.
Jag är inte så mycket för att få julklappar(nog för att det är kul och man blir glad) utan jag tycker det är roligast att ge.
Det som är skönt är att vi koncentrerar oss mest på de mindre barnen. Julen är ju mest för dom.
Självklart har jag köpt till min älskade make oxå. Den sista får jag köpa på fredag och sen bara hålla tummarna att den hinner fram. I värsta fall så får jag skicka med pengar när en kompis ska ut o åka för då kanske han kan köpa en på vägen. Det som suger är dock att det blir väldigt dyrt. Har inte råd men han måste ju ha en. Blir lite förbannad att vissa inte kan hjälpa till o betala några kronor. Va fan, jag är inte rik jag heller men jag vet vad som är viktigt. Dessutom så tar man hand om sin familj. Tyvärr blir det nog så att vissa som jag hade tänkt köpa julklapp till blir utan då makens är viktigare. Det får dom acceptera helt enkelt. Och har dom en hjärna så förstår dom!

Men men. Nu ska jag iaf kolla på Polarexpressen med barnen (utom William som är i skolan) och mysa en stund.

☆Carola☆

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar