torsdag 29 mars 2012

Skjut mig...

Vet ni vad?
Jag är på skitpissigt humör... Och det pga en hel massa orsaker.... Jag är trött på att vara den som tar hand om större delen av hemmet, jag är trött på o få hjälp av vänner för att ta hand om hemmet (uppskattar det dock massor men det är min karl som ska hjälpa till), jag är trött på att hitta en massa bilder på porr o nakna mulliga kvinnor på datorn (har man gemensam dator så ska man inte ladda hem en massa skit), jag är trött på att vara ledsen o arg, jag är trött på att vara trött på allt!

Kan inte saker o ting bli bättre snart? Antar att vi är inne i en kärlekssvacka men ändå, jag vill vara lycklig o inte bara känna en massa måsten o alltid ha en liten knöl i magen av oro..

Jag vill att min man ska anstränga sig för min del.. Jag kräver inte sex hela tiden, skulle räcka med lite hudkontakt o snälla handlingar som hjälp med städ o annat. Det betyder massor för mig.. Men varje gång jag tar upp det med gubben så blir han sur o vill inte lyssna..
Och så har han ju alla sina sjukdomar som ställer till det, men vissa dagar har han ju bättre dagar så då borde han ju kunna ta hand om mig?!?

Och jag vet att det här blev ett gnälligt inlägg så här huxflux men det får ni ta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar