onsdag 14 december 2011

Jaha

Där ser man.. Jag hittade hit igen =P
Som vanligt bättre sent än aldrig.... Här rullar ju livet på som vanligt, ungarna växer o likaså gör hunden.
Vi håller på o fixar inför julen o pyntar o gör fint, imorgon ska jag nog sätta mig o sy 2 stycken julstrumpor då jag bara hade 2 stycken här hemma.. Funkar ju inte med 4 barn liksom..
Ska bli så mysigt o fira jul här hemma hos oss, hade jag aldrig kunnat tro för några år sen att jag skulle ta över den traditionen om jag ska vara ärlig =)

Åhh, känns så härligt när jag tänker på o få klä granen dan innan julafton när mina små sover o så får de se den när de vaknar på morgonen. Och under granen ska då de flesta av julklapparna ligga. Och så får man duka fint o äta gott, titta på Kalle och så klart träffa Tomten.. Oj, jag undrar hur mina barn kommer reagera. Hoppas de inte blir rädda bara.. Blyga kan jag förstå men jag hoppas verkligen att de inte blir rädda...
Patriks mamma o syster kommer hit oxå så i år blir vi många runt matbordet så barnen får nog sitta vid ett eget litet bord o ha det skoj =) Julen är ju till för dom så det är ju klart att de ska få röja lite vid matbordet liksom =D
O kvällen innan så blir det så klart BingoLotto, är det tradition så är det.. Massa jul gottis, glögg och julmust är ju ett måste dan innan liksom..

O så blir ju min lilla hela 1år på självaste julafton. Tänka sig att han blivit så stor =)
Och den 8:e Januari så blir ju min stora kille hela 6år och då har han beställt en djurgårdstårta. Har redan fixat den biten då en tjejkompis ska göra en sån.. Hon är jätteduktig på o göra tårtor så det känns jättebra o skönt, då slipper jag tänka på tårta o stressa med den på morgonen liksom..

Nehepp.. Nu måste nog jag släppa datorn då armen börjar värka o ha sig..
Ha det gött så länge gott folk =) O God Jul så klart =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar